Boka en session

Du kan välja att boka samtalsterapi, osteopati, rehab eller en kombination av dessa. Jag erbjuder alltid student- och pensionärsrabatt.

Fornborgsvägen 40 B, Huddinge
Boka tid - Osteopati/Samtalsterapi/Rehab
Upplandsgatan 38, Stockholm
Boka tid - Samtalsterapi
Odengatan 80-82, Stockholm
Boka tid - Osteopati
×

Om mig

Karoline Reuterstrand, SAMTALStereapeut och osteopat

Om mig

Jag heter Karoline Reuterstrand och har hela min yrkeskarriär arbetat med människors fysiska och psykiska hälsa i olika skeden i livet – som osteopat, samtalsterapeut,  hälso- och kostrådgivare samt inom sjukvård- och sjukgymnastikområdet.

Jag är diplomerad osteopat och samtalsterapeut vilket jag är stolt över eftersom det varit en lång resa. Mitt mål är att stötta och hjälpa dig med all teori, kunskap och erfarenhet som jag samlat på mig genom åren – både i mitt arbete och i mitt privatliv. Jag vill påstå att jag levt, lärt och utvecklats och tagit mig igenom svåra situationer som jag rest mig ifrån och detta är en stor tillgång för mig idag i min profession och i mitt terapeutiska utövande.

Nu vill jag ge dig möjligheten att göra samma sak – att bli fri från smärta och kroppsliga besvär likväl som hämmande tankar, känslor och problematiska levnadsmönster som hindrar dig leva det liv du vill leva!

Karoline Reuterstrand - Osteopat och terapeut i Stockholm

Diplom och certifikat

Diplomerad osteopat
Skandinaviska Osteopathögskolan

En fem år lång utbildning  inom steopatisk medicin där man även läser ett 3 årigt program i basmedicin vid Uppsala universitet.  I detta ingår fysiologi, anatomni, psykologi och patologi

LÄS MER
Diplomerad bodybalance instruktör
Les Mills

En kurs där du utbildas att leda detta yoga-inspirerade träningspass med kunskap om och inriktning av TaiChi och Pilates övningar. Stor fokus läggs på rätt teknik, flexibilitet, stabilitet och bålstyrka.

LÄS MER
Diplomerad friskvårdskonsulent
Vindelns Folkhögskola

En ett  år lång utbildning  med inriktning på hälsa och friskvård, stress och stresshantering, samspelet mellan det fysiska och det mentala, kost och näringslära m.m.

LÄS MER
Diplomerad samtalsterapeut
Humanova

En tre år lång utbildning i integrativ psykologi med psykosyntes som grund (Steg -1). I detta ingår bla KBT, ACT, psykopatologi, utvecklingspsykologi, anknytningsteori, mindfull selfcompassion, gruppterapi, schematerapi, sexualitet och relationsteori och medberoendemetoder. 

Läs mer
Diplomerad hälsorådgivare
Hälsokostrådet

En ett år lång utbildning via Hälsokostrådet. I kursen ingår bla kunskap inom  örtmedicin och hälsokost, vitamin- och minerallära samt aminosyrors funktion.

Läs mer

Hälsa ur ett helhetsperspektiv

Drivkraften bakom de behandlingsmetoder jag utför är min höga aktning för människan och dess otroliga förmåga att läka sig själv. Många separerar på kropp och sinne men för mig är det solklart att dessa samverkar, likväl som de påverkar varandra.

Därför behandlar jag både genom osteopati och samtalsterapi, då det ena inte utesluter det andra. Jag vill ge möjligheten att bli nådd på båda dessa plan och läka helt igenom dem. Jag har en djupbottnad kärlek för alla unika individer och önskar bidra med den välvilja, empati och omsorg som jag tillåts ge.

I mitt arbete får jag enormt mycket positiv feedback i mötet med mina patienter. Det är en förmån att få se hur människor utvecklas och tar nya steg i livet!

Lycklig kvinna på promenad

Erfarenhet

  • Diplomerad osteopat på kliniker i Göteborg, Småland, Malmö, och nu i Stockholm
  • Diplomerad Samtalsterapeut i Integrativ Psykoterapi med psykosyntes som grund (Steg -1) på mottagningar i Stockholm och Huddinge.
  • Sjukgymnast-assistent inom neurologisk rehab och även inom öppen sjukgymnastisk mottagning.
  • Arbetat som hälsorådgivare inom Hälsokostbranschen
    Arbetat som Bodybalanceinstruktör och lett kurser med stabilitets- och hållningsträning inom friskvårdsområdet

Boka en session

Du kan välja att boka samtalsterapi, osteopati, rehab eller en kombination av dessa.

Jag erbjuder alltid student- och pensionärsrabatt.

Ta kontakt

Har du frågor eller funderingar kring vilken behandling eller kombination av dessa du ska välja eller om du på annat sätt söker information för att känna dig trygg inför ditt besök, tveka inte att höra av dig!

info@samtalosteopati.se
Tack! Ditt meddelande har skickats.
Hoppsan! Något blev fel. Se över dina uppgifter och testa igen.

Medlemskap och ansvars - och patientförsäkrad i dessa yrkesförbund:

Svenska Osteopatförbundet
Psykosyntesförbundet